CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT رژیم غذایی بیماران دیابتی

Considerations To Know About رژیم غذایی بیماران دیابتی

Considerations To Know About رژیم غذایی بیماران دیابتی

Blog Article

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پتاسیم بر تعادل مایعات تأثیر می گذارد و ممکن است به جلوگیری از احتباس مایعات کمک کند، یک عارضه جانبی رایج برخی از انواع شیمی درمانی.

غذاهای گرم را گرم و غذاهای سرد را سرد نگه دارید به محض اینکه غذای خود را خوردید باقی مانده آن را در یخچال قرار دهید.

مواردی که باید در مورد تغذیه در طول شیمی درمانی رعایت شود

در طول مراقبت از سرطان، پر کردن رژیم غذایی با غذاهای مغذی، مانند سبزیجات، به تامین ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها برای بدن کمک می کند.

۵۴ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) جلوه‌های معلمی جزئیات قتل مرد جوان در مشهد که به‌خاطر محکم‌کوبیدن در رقم خورد + عکس تاکنون نمونه‌ای از پشه آئدس در مشهد گزارش نشده است (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) سرخط خبرها

پنکیک هویج طرز تهیه کیک پنکیک هویج را حتما بیاموزید و فراموش نکنید که هویج بسیار برای بدن مفید است و دارای فواید بسیاری است.

به طور کلی، مصرف این دسر در وعده صبحانه به میزان معقول و با در نظر گرفتن نیازهای خود از نظر غذایی می‌تواند یک انتخاب خوب باشد.

در باستان، این دسر‌ها به عنوان یک غذای ساده و سریع در تهیه و مصرف شناخته می‌شدند. مواد اصلی مورد استفاده برای تهیه این دسر‌ها در آن زمان شامل آرد، آب، و تخم‌مرغ بود.

خامه یا کرم: اضافه کردن خامه یا کرم به پنکیک‌ها به آن‌ها یک طعم کرمی و نرم می‌دهد.

اطمینان حاصل کنید که تمام آبمیوه ها و محصولات لبنی و عسلی که مصرف میکنید پاستوریزه باشند.

در طول شیمی درمانی، خودداری از مصرف میان وعده‌هایی که ممکن است عوارض جانبی مرتبط با درمان را بدتر کنند، ضروری است. برای مثال، اگر بیمار مبتلا به اسهال است، از مصرف پاپ کورن، میوه‌ها و سبزیجات دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی خام باید پرهیز کند و یا اگر گلودرد دارد، مصرف تنقلات، خشکبار درشت یا غذاهای اسیدی ممنوع است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سوپ و سالاد ساده و کنجدی در انواع لوله‌‌ای، کاسه‌ای و حلقه‌ای

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page